Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Ne Yapılır? Her binanın iye olduğu düz ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar tarafından yapılmaktadır.

Ekseri yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu evgin çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için muayyen yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Dizge Odası Yangın Kapıları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının katı nöbet otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı olabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Düzlükında mahir ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye makul yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin denetçi şeşna alınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden dışarıya dürüst açılmasını yangın kapısı kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir fen ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en uygun bedel politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hesap arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page